Alle kaarten voor Whispers of the Old Gods onthuld

Puddington

Hearthstone-spelers die al theoretische decks willen maken voor Whispers of the Golds lanceert kunnen nu eindelijk beginnen, want gisteren zijn de laatste onbekende kaarten onthuld. In een stream speelde lead designer Ben Brode en commentator Dan 'Frodan' Chou een aantal oefenpotjes waarbij het grootste gedeelte van de kaarten werd gespeeld en  waarbij je kon zien welke (krankzinnige) effecten je kan krijgen op het speelveld.

Ook werden een aantal kleine aanpassingen bediscussieerd rondom de game zelf. Zo was al bekend dat iedereen die rondom de release van Whispers of the Old Gods inlogt op Hearthstone drie gratis pakjes krijgt (waarvan een gegarandeerd C'thun bevat), maar daarnaast krijgt iedere speler ook een quest waarbij ze twee potjes moeten winnen in standard play. Doe je dat, dan krijg je vijf gratis pakjes. Daarna krijg je een nieuwe quest om zeven games in standard te winnen en voltooi je die ook, dan krijg je nóg eens vijf extra pakjes. Zo kan iedere speler dus 13 gratis pakjes krijgen zonder een cent te hoeven betalen.

Ook zijn er kleine aanpassingen gemaakt aan de heroes. Om het spammen van irritante emotes tegen te gaan (het zogenaamde bad mannering) is de 'sorry' emote vervangen door een 'wow' emote. Ook zijn er kleine verbeteringen aangebracht in de UI: zo kun je nu specifiek vrienden uit je vriendenlijst uitdagen voor een standard duel, een wild duel of een tavern brawl.

De stream is onderaan dit bericht terug te bekijken. Wil je een handig overzicht van de kaarten, kijk dan eens naar deze lijstWhispers of the Old Gods komt op 26 april uit in Noord-Amerika. Europa en Azië volgen een dag later.

Hearthstone is verkrijgbaar voor pc, andriod en iOS.

Alle kaarten voor Whispers of the Old Gods onthuld