Man wordt na huwelijksaanzoek gered met helicopter

qltel

Het leek Michael Banks een erg romantisch idee: zijn vriendin ten huwelijk vragen vanaf een hoge rots. Hij beklom dus Morro Rock in Californië en vroeg zijn vriendin ten huwelijk via Facetime. Gelukkig zei ze ja en toen begon Michael opgewekt aan de weg terug. Helaas kwam hij daarbij vast te zitten en moest gered worden door een helicopter.

"Hij nam een andere, steilere weg naar beneden en kwam zo vast te zitten", vertelt brandweerwoordvoerder Dale Kinney. Het redden van de man was geen eenvoudige klus omdat de helikopter heel dicht tegen de rots aan moest vliegen om bij hem te kunnen komen.

De onfortuinlijke man kwam er vanaf met wat schrammen en een forse rekening. De gemeente Morro Bay waarschuwt nog maar eens: "Het beklimmen van Morro Rock is illegaal en gevaarlijk. We hopen dat mensen er voor kiezen om hem van beneden te bekijken en zo zichzelf en anderen tijd en geld te besparen en ieders veiligheid te beschermen."

Het is voor het paar vast een aanzoek om nooit te vergeten. Het is ons helaas niet bekend of Michaels toekomstige vrouw de redding via Facetime heeft kunnen volgen...