Ronnie Flex wil geen bier meer op podium

Redactie

Ronnie Flex heeft helemaal genoeg van al het bier dat tijdens optredens om z'n oren vliegt. De rapper werd de laatste weken meermaals bekogeld en is nu van plan maatregelen te nemen. "Het is heel vervelend", zei Ronnie maandag in de Qmusic-ochtendshow van Mattie en Wietze.

Een paar weken terug kreeg Ronnie het eerste pilsje naar zijn hoofd geslingerd. Een filmpje van het voorval ging viral, waarna het hek van de dam was. Inmiddels is er een heuse 'NK bier naar Ronnie Flex gooien'-Facebookpagina aangemaakt. "Het is heftig ja, ik werd best emotioneel", zei de 23-jarige rapper over een optreden van afgelopen weekeinde, toen hem weer een bierdouche stond te wachten.

Het optreden in Saarsveld liep volgens Ronnie uit de hand omdat hij 'zijn mensen' op de biergooiers afstuurde. "Dat werd een beetje matten." Om toekomstige vechtpartijen te voorkomen, wil Ronnie zijn contract aan laten passen. "Ik heb met mijn boeker gesproken. Ik wil aanpassingen in mijn contract." De rapper wil 'strakkere security' en een optreden kunnen staken als hij het tweede biertje om zijn oren krijgt.

"Dit moet stoppen", vindt Ronnie. "Er staan ook mensen die me wel graag willen zien." Voor iedereen die bier naar hem heeft geslingerd had de rapper nog een boodschap: "Stop met maagd zijn en doe je best op school."

Ronnie Flex wil geen bier meer op podium
Ronnie Flex wil geen bier meer op podium (Foto: BuzzE)