FOK! Wat een weer: nog steeds bewolkt

Monique Verlind (DJMO)

Ook vandaag zien we met name bewolking en hier en daar wat motregen. De temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind draait in de loop van de dag naar het zuidwesten en neemt toe in kracht: boven land matig en aan de kust vrij krachtig. Later op de avond kan het aan de westkust zelfs zeer krachtig gaan waaien.

Zon op 06:32
Zon onder 19:01

Van bondage kreeg ik de volgende prachtige zonsondergang. Zo jammer dat een zonsondergang maar een paar minuten duurt, ik kan uren kijken naar zo'n schouwspel.

Zonsondergang in Rolde (Foto: bondage)
Zonsondergang in Rolde (Foto: bondage)

Bezoek aan Ruine Waldeck (foto: qltel)
Bezoek aan Ruine Waldeck (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

 Wikiweetjes van vandaag
 2015 Een co-piloot liet een toestel van Germanwings met opzet neerstorten in Zuid-Frankrijk.
 2003 Lucia de Berk werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op meerdere patiënten. In 2010 werd ze echter vrijgesproken door de Hoge Raad.
 1999 Bij een brand in de Mont Blanctunnel kwamen 39 mensen om het leven.
 1933 Dankzij het 'Ermächtigungsgesetz' werd Adolf Hitler dictator van Duitsland.
 1989 De Amerikaanse olietanker Exxon Valdez liep voor de kust van Alaska aan de grond. Bij de schipbreuk kwam zo´n 43.000m³ olie vrij. Hierdoor lieten grote aantallen zeevogels, otters en robben het leven.


Rede van Otto Wels in 1933