Dievengilde actief in Elder Scrolls Online op pc

Pheno

Bethesda heeft een nieuwe trailer van Thieves Guild, de derde DLC voor de MMO The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited online gezet, naar aanleiding van de release voor pc en Mac.

Je kunt nu lid worden van de Thieves Guild in Abah’s Landing en je begeven in de georganiseerde misdaad met andere zakkenrollers, inbrekers, rovers en dieven. Deze uitbreiding neemt je mee naar Hew’s Bane, een nieuwe zone die je kunt ontdekken bij het Zuidelijke schiereiland Hammerfell. Thieves Guild bied je nieuwe buit en machtige group bosses, gecombineerd met nieuwe verhalende content die je terugbrengt naar al je favoriete regio's in Tamriel.

Thieves Guild is inbegrepen in een actief ESO Plus membership of is ook beschikbaar voor 2.000 crowns via de ESO Crown Store. Thieves Guild zal op 22 maart beschikbaar zijn voor Xbox One, en op 23 maart voor PlayStation 4.

We hebben onlangs een interview met de creative director van Elder Scrolls Online gehad om hem aan de tand te voelen over de nieuwe features. Deze kun je hier lezen.