Louis C.K.: Trump is net als Hitler

static

Louis C.K. is niet bepaald een fan van Donald Trump. De Amerikaanse komiek durft zelfs een vergelijking met Hitler te maken.

In een mail naar zijn fans dringt Louis erop aan om niet voor de Republikein te kiezen. "Hou alsjeblieft op met stemmen op Trump. Het was een tijdje leuk, maar deze man is Hitler", schrijft hij aan zijn fans. "Daar bedoel ik mee dat we nu als Duitsland in de jaren dertig zijn. Denk je dat zij het zagen aankomen? Hitler was gewoon een hilarische en verfrissende gast met een gek kapsel die zomaar wat zei."

Louis geeft geen stemadvies aan zijn fans. Hij roept ze op om zelf voor een kandidaat te kiezen, als het Trump maar niet is. "Ik ben niet voor Hillary of Bernie. Ik vind ze allebei ok maar eerlijk gezegd hoop ik dat de volgende president een conservatieve is. We moeten balans hebben na acht jaar Obama. En niet omdat ik achter de conservatieve agenda sta, maar ik vind dat de regering een afspiegeling moet zijn van het volk. En we zijn ongeveer 40 procent conservatief en 40 procent progressief", aldus de comedian.

Louis C.K.: Trump is net als Hitler
Louis C.K.: Trump is net als Hitler (Foto: BuzzE)