Graham Nash: CSN komt nooit meer terug

qltel

Fans van Crosby, Stills and Nash kunnen hun hoop op nieuw werk van het muzikale trio voorgoed laten varen. Graham Nash zegt tegen Classic Rock dat hij er helemaal klaar mee is. "Of we ooit nog iets samen gaan doen? Nee, en dat is verdomd jammer, want we zijn zo goed."

De reden voor de definitieve breuk is een ruzie tussen Nash en David Crosby. Volgens Nash is Crosby bazig en behandelt hij zijn collega als een stuk oud vuil. "De afgelopen twee jaar heeft Crosby me verschrikkelijk behandeld. En dat terwijl ik 45 jaar lang voor hem heb klaargestaan. Hij blijft maar vervelende e-mails sturen. Ik ben er helemaal klaar mee. Je kunt iemand misschien een dag rot behandelen, maar het heeft nu veel te lang geduurd. Ik laat niet zo over me heen lopen."

Het is niet voor het eerst dat Crosby het met een collega-muzikant aan de stok heeft. Eerder ontstond er al een gekibbel tussen Crosby en Neil Young. Laatsgenoemde had geen zin om zich weer aan Crosby, Stills and Nash te verbinden en dat zorgde bij Crosby voor irritatie. "Neil wil niet. Maar dat is als zeggen dat er in Tibet bergen zijn. We weten hoe hij erover denkt." Niet veel later noemde Crosby ook nog Youngs vriendin Darryl Hannah een gifitig roofdier. De ruzie tussen Crosby en Young zou inmiddels wel zijn bijgelegd. Zijn moeizame relatie met Nash is een ander verhaal.

Graham Nash: CSN komt nooit meer terug
Graham Nash: CSN komt nooit meer terug (Foto: BuzzE)