Foo Fighters grapt over geruchten break-up

Redactie

Nadat Dave Grohl in zijn eentje had opgetreden tijdens de Oscars doken de geruchten op dat hij zich wilde afscheiden van zijn band Foo Fighters. Voor de band was dat een aanleiding om hun fans te plagen door groot nieuws aan te kondigen.

Een dag nadat de band via Twitter liet weten dat er een 'officiële aankondiging' op stapel stond, publiceerde de band een ludieke video waarin te zien is dat Grohl jammerlijk faalt in een poging in zijn eentje muziek te maken. Intussen is te zien hoe de achtergelaten bandleden een nieuwe zanger zoeken. Nadat ze Justin Bieber en Liam Gallagher overwegen vinden ze uiteindelijk een nieuwe frontman in de vorm van singer-songwriter Nick Lachey.

"Voor de miljoenste keer: we gaan niet uit elkaar", zo is te lezen op het einde van het komische filmpje. "En niemand gaat verdomme solo."Overigens begon Foo Fighters als het soloproject van Dave Grohl. Hij nam de eerste demo's op toen hij nog drumde in Nirvana en speelde later alle instrumenten zelf in op het debuutalbum dat in 1995 verscheen.

Foo Fighters grapt over geruchten break-up
Foo Fighters grapt over geruchten break-up (Foto: BuzzE)