The Rock nodigt kankerpatiëntje uit op set

qltel

De wens van een 7-jarig kankerpatiëntje is gehoord: Dwayne 'The Rock' Johnson zelf reageerde op de oproep van het jongetje de filmster te ontmoeten.

"Tater! Raad eens? Ik ga je ontmoeten!", schrijft Johnson op Instagram waar hij de foto met de oproep van de tegen kanker vechtende Gabriel 'Tater' Singleton deelt. "Ik wil dat je mijn speciale gast bent op onze set van Baywatch in Savannah. Iedereen kijkt er naar uit je te ontmoeten, vooral de knappe meiden."

Gabriel, die zichzelf liever Tater noemt, was vastberaden de aandacht te trekken van zijn held. "Ik vecht al vier jaar tegen kanker", zo staat op zijn geschreven oproep te lezen. "Het was niet zo leuk om mijn haar kwijt te raken, maar het was minder erg nadat ik jouw kale hoofd zag. Jij inspireert me met je positieve houding. Jij bent mijn held!"

De lovende woorden die door het kinderziekenhuis via Twitter werden verspreid kon The Rock niet weerstaan: "Ik kijk er niet alleen naar uit je te ontmoeten, ik ben vooral ook een kale gelukkige man om jou te ontmoeten. Je bent veel sterker dan ik ooit zal zijn."

The Rock nodigt kankerpatiëntje uit op set
The Rock nodigt kankerpatiëntje uit op set (Foto: BuzzE)