Verborgen Verleden verder met nieuwe BN'ers

anoniem_22072019030306

Goed nieuws voor liefhebbers van het tv-programma Verborgen Verleden, onder wie uw dienstdoende redacteur: de NTR is alweer volop bezig met een nieuw seizoen van het programma waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis.

De laatste aflevering van het zesde seizoen, met Rijdende Rechter Frank Visser in de hoofdrol, was afgelopen zaterdag te zien op NPO 2. De serie haalde dit seizoen weer hogere kijkcijfers dan voorheen. Vooral de aflevering met komiek Jochem Myjer werd goed bekeken; meer dan een miljoen mensen zagen dat Myjer een verre afstammeling is van een Byzantijnse keizer. Andere BN'ers die meededen waren Tom Egbers, Loes Luca, Teun van de Keuken, Lucia Rijker, Mark Tuitert en Dominique van der Heyde.

De redactie van het NTR-programma is nu bezig met het zevende seizoen. Dit najaar gaan onder anderen Jeroen Krabbé, Isa Hoes, Pieter van den Hoogenband, Twan Huys en René Froger op zoek naar hun familiegeschiedenis. Ook Nelleke Noordervliet, Rick Nieman en Herman van der Zandt komen aan de beurt.

De serie Verborgen Verleden is gebaseerd op het Britse format Who do you think you are?. Ook wordt gebruik gemaakt van de deskundigheid van CBG|Centrum voor familiegeschiedenis en de Nederlandse archieven en historische centra. Via Uitzending Gemist zijn de afleveringen van het zesde seizoen nog terug te kijken.

Verborgen Verleden verder met nieuwe BN'ers
Verborgen Verleden verder met nieuwe BN'ers (Foto: BuzzE)