Disney-acteur Orlando Brown gearresteerd

anoniem_13042019115511

Acteur Orlando Brown, bekend van zijn rol als Eddie Thomas in de Disney-serie That's So Raven, heeft bijna vijf weken vastgezeten voor mishandeling van zijn vriendin. Volgens People gebeurde dit na een ruzie met haar op een parkeerplaats.

Bronnen bij de politie melden aan People dat Brown is aangeklaagd voor het belagen van zijn vriendin en drugsbezit. De 28-jarige acteur kwam vorige week op 12 februari op vrije voeten na het betalen van een borgsom.

De ruzie was op 17 januari toen Brown nota bene zijn auto parkeerde op het parkeerterrein van het politiebureau in de Californische stad Torrance. Brown en zijn vriendin kregen in de wagen een woordenwisseling. Volgens ooggetuigen zou Brown daarop de vrouw hebben geslagen. Een ooggetuige waarschuwde de politie.

Toen de politie de acteur opsloot in de cel, ontdekten ze dat hij een kleine hoeveelheid van het stimulerende middel methamfetamine bij zich had. Brown heeft geen schone lei, in 2014 deed een vrouw mede namens haar dochter aangifte van doodsbedreiging door de acteur. Orlando bekende en betaalde een boete.

Disney-acteur Orlando Brown gearresteerd
Disney-acteur Orlando Brown gearresteerd (Foto: BuzzE)