'Ben Affleck heeft moeite met scheiding'

Redactie

Ben Affleck heeft moeite met zijn scheiding van Jennifer Garner. De acteur is 'zo gelukkig als mogelijk is gezien de omstandigheden', liet een ingewijde weten aan People.

"Ik denk niet dat het makkelijk is", gaat de ingewijde verder over Bens scheiding. "En het is zeker niet makkelijk om het in het openbaar te moeten doen." Ben en Jennifer kondigden in juni aan uit elkaar te gaan. De twee blijven omwille van hun drie kinderen Violet (10), Seraphia (7) en Samuel (3) geregeld met elkaar omgaan. Zo werd het gezin afgelopen weekeinde nog gefotografeerd tijdens een skivakantie.

Nadat Ben en Jennifer hun breuk aankondigden, doken al snel geruchten op dat de acteur was gevallen voor het kindermeisje, Christine Ouzounian. Volgens een vriend van Ben is de acteur echter single. "Hij is niet aan het daten", zei Bens vriend tegen People.

De acteur en regisseur zou vluchten in zijn werk. "Hij is gelukkiger als hij dag en nacht aan het werk is", vertelde een andere ingewijde aan het blad. "Hij is slim, toegewijd en rusteloos."

'Ben Affleck heeft moeite met scheiding'
'Ben Affleck heeft moeite met scheiding' (Foto: BuzzE)