FOK! Wat een weer: van alles wat

Monique Verlind (DJMO)

Aanvankelijk kunnen er vandaag wat mistbanken hangen, maar die lossen snel op in de ochtend. Het uiterste oosten en zuidoosten maken 's ochtends kans op natte sneeuw, in de rest van het land schijnt met regelmaat de zon. Aan het eind van de dag neemt de bewolking toe en daarmee ook de kans op regen. De temperatuur is circa 6 graden en de zuidwestenwind is boven land zwak tot matig, krachtig aan de kust en boven zee.

Zon op 07.47
Zon onder 18.00

Afgelopen week wandelde qltel door Veghel. Om met zijn eigen woorden te spreken: "Het is weer eens wat anders dan het Reichswald".

Veghel (Foto: qltel)
Veghel (Foto: qltel)

Veghel (Foto: qltel)
Veghel (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

  Wikiweetjes van vandaag
 1937 Koningin Wilhelmina bevestigde met haar handtekening een koninklijk besluit dat de kleuren van de Nederlandse vlag rood, wit en blauw zijn.
 1965 Drie opvarenden van het schip Sophocles kwamen om het leven toen er een explosie in de lading kunstmest plaatsvond, waardoor het schip zonk.
 1985

Na een motordefect kwam China Airlines-vlucht 006 in een vrije val terecht. Het toestel viel ruim 9 kilometer naar beneden voordat de piloten het vliegtuig weer onder controle kregen.

 1946 Het AVRO-radioprogramma Arbeidsvitaminen werd voor het eerst uitgezonden.


60 jaar arbeidsvitaminen