Chelsea schiet weinig op met punt tegen Watford

heywoodu

Chelsea heeft woensdag niet weten te winnen op bezoek bij Watford. De ploeg van Guus Hiddink kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Onder Hiddink is Chelsea sterk bezig. In de afgelopen weken wordt steeds verder afstand genomen van de onderste plaatsen.

Vorige week werd nog knap met 0-1 gewonnen op bezoek bij Arsenal. Die overwinning hoopte Chelsea woensdagavond een vervolg te geven tegen Watford, dat vorige week drie punten overhield aan het duel met Newcastle United. Bij de thuisploeg kwam nieuwkomer Nordin Amrabat nog niet in actie, hij zat heel de wedstrijd op de bank.

Watford begon sterk aan het duel met The Blues. De beste kansen waren dan ook voor de ploeg van manager Quique Sánchez Flores. Het was aan Thibaut Courtois en het houtwerk te danken dat Chelsea in de eerste helft niet op achterstand kwam. Na rust kwam de ploeg van Hiddink beter in de wedstrijd en kreeg het een aantal mogelijkheden.

Toen het een kwartier voor tijd nog altijd 0-0 stond werd bij de bezoekers Eden Hazard gebracht voor Nemanja Matic. Met de Belgische aanvaller hoopte Hiddink iets te forceren. Maar ook met Hazard in de ploeg wist Chelsea niet te scoren. Met een gelijkspel schiet Chelsea helemaal niets op. Wél blijft Chelsea onder Hiddink ongeslagen.