Ook zondagkaarten voor Zwarte Cross zijn weg

Redactie

Niet alleen de zaterdag, ook de zondag van Zwarte Cross is uitverkocht. Iets voor 16.00 uur ging donderdagmiddag de laatste kaart over de toonbank, maakte de festivalorganisatie bekend.

Voor de jubileumeditie van Zwarte Cross zijn nu alleen nog vrijdag- en campingkaarten verkrijgbaar. Ook die tickets gaan hard, 80 procent van de campingkaarten en 69 procent van de vrijdagkaarten is weg. Festivaldirectrice Tante Rikie verwacht dat Zwarte Cross volledig zal uitverkopen. "Dat doe ik inderdaad!"

De voorverkoop van het festival, dat in juli zijn twintigjarig jubileum viert, breekt volgens organisator Feestfabriek Alles Komt Goed BV alle records. Kaartkopers weten nog niet welke artiesten wanneer optreden. Drie weken geleden maakte Zwarte Cross de eerste namen van artiesten bekend, maar een blokkenschema is nog niet gemaakt.

Hoewel er veel vraag naar kaarten is, mogen kinderen tot 1,40 meter ook dit jaar gratis naar binnen. "Yep, ook als alle kaarten uitverkopen!", belooft Tante Rikie. Of Zwarte Cross volledig uitverkoopt en de magische grens van 200.000 bezoekers overstijgt blijkt volgens de organisatie aan het slot van het festival op zondag 24 juli.

Ook zondagkaarten voor Zwarte Cross zijn weg
Ook zondagkaarten voor Zwarte Cross zijn weg (Foto: BuzzE)