AZC: 'Hoe groot zijn uw vrouws tieten?'

Djeez

In Schotland heeft men een briljante manier bedacht om nephuwelijken de nek om te draaien. Ze vragen aan mannelijke asielzoekers hoe groot de tieten van hun vrouw zijn.

Heel Europa gaat gebukt om een aanhoudende stroom asielzoekers. Veelal jonge mannen – waaronder natuurlijk veel chirurgen, advocaten en architecten – bezoeken Europa om hier hun beroep voort te zetten. En omdat ze hartstikke zielig zijn, mogen ze eenmaal hier hun vrouw laten overkomen.

Helaas wringt hem hier juist de schoen. Omdat veel asielzoekers geen vrouw hebben, gaan ze een schijnhuwelijk aan. Op papier zijn ze dan getrouwd met een andere vrouw die ook staat te popelen om hier de handen uit de mouwen te steken.

Om dergelijke praktijken de kop in te drukken, stellen ze aan migranten de simpele vraag wat de cupmaat van hun vrouw is. Moeten ze het antwoord schuldig blijven, dan is er geen plaats voor hen in het altijd zonnige Schotland.

De opmerkelijke vraag heeft inmiddels heel wat opschudding veroorzaakt. Zo laat een politicus weten al 28 jaar te zijn getrouwd, maar nog niet te weten hoe groot de tieten van zijn vrouw zijn.