Overheid Cambodja ontkent adoptie Angelina

Redactie

De overheid van Cambodja heeft de verhalen dat Angelina Jolie weer een kindje uit het land heeft geadopteerd ontkend. "Het is alleen een gerucht", zei Sao Samphois van het ministerie van Sociale Zaken tegen de krant Phnom Penh Post.

Samphois legt uit dat een adoptie door de actrice niet eens legaal zou zijn, omdat er al jaren geen bilaterale overeenkomst voor adoptie meer is tussen Cambodja en de Verenigde Staten. De afdeling voor internationale adoptie van het ministerie heeft geen contact gehad met Angelina gedurende haar recente reizen naar het land.

Angelina brengt veel tijd in Cambodja door voor de opnames van een nieuwe film. Ze regisseert een filmversie van het boek First They Killed My Father. Ook was ze er onlangs op vakantie met haar man Brad Pitt en hun zes kinderen.

Maddox, de 14-jarige zoon van Angelina en Brad Pitt, is geboren in Cambodja en als baby geadopteerd. Deze keer zou Angelina zich hebben ontfermd over de baby Alloy Shoun. RadarOnline bracht eerder deze week het nieuws dat hij het zevende kind in het gezin Jolie-Pitt zou worden.

Overheid Cambodja ontkent adoptie Angelina
Overheid Cambodja ontkent adoptie Angelina (Foto: BuzzE)