FOK! Wat een weer: Sneeuw & Monroe

Monique Verlind (DJMO)

Ook vandaag is het buiig weer, verder landinwaarts, richting het noordoosten, kan de neerslag als natte sneeuw vallen. Later op de avond kan dit zelfs omslaan naar droge sneeuw, net als in de heuvels in Limburg. In het zuidoosten wordt het zo´n 3 graden, het westen kan nog even teren op een graad of 6. De zuidenwind is matig tot krachtig en draait in de avond naar het westen tot noordwesten. Tegen die tijd kan het aan de kust ook stormachtig gaan worden. 

Zon op: 08.41 uur
Zon onder: 16.57 uur

Van user Nijnja kreeg ik onderstaande foto van de potvissen die op Texel waren aangespoeld. Helaas werden de reddingsoperaties gestaakt, de dieren hebben het niet overleefd. 

dode potvissen op Texel (Foto: nijnja)
dode potvissen op Texel (Foto: nijnja)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 2010 werd de 'Doemdagklok' één minuut vooruit gezet, naar zes minuten voor twaalf. De klok geeft aan hoe dichtbij we ons bij een wereldwijde (fatale) ramp, veroorzaakt door de mensheid zelf, bevinden. 

* In 1954 trouwde Marilyn Monroe met de honkballer Joe Dimaggio. Monroe overleed op 5 augustus 1962. Er waren flink wat complottheorieën rondom haar overlijden. 

* In 1948 werd Ans van Dijk geëxecuteerd. Ze was de enige (Nederlandse) vrouw die dit na de oorlog overkwam. 

* In 1992 werd de eerste ICSI-baby geboren. 


Een complottheorie over de dood van Monroe