'Divorce-film is een mogelijkheid'

Daan de Witte (daan1601)

De televisieserie is al een razendsucces en de mannen uit de cast zouden het daarom wel weten. "Een film zou super zijn", melden de heren aan het AD.

Zondag ging het vierde en tevens laatste seizoen van start bij RTL. De serie wordt overigens niet gestaakt vanwege een gebrek aan succes. Wekelijks keken er miljoenen mensen vorig seizoen naar de gescheiden mannen die samen wonen en gezamenlijk wat aankloten. Daarbij horen natuurlijk de nodige affaires en liefdesproblemen, al helemaal als de vrouwen waarvan de heren gescheiden zijn, zich er ook nog eens mee gaan bemoeien.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een Nederlandse serie een vervolg krijgt op het witte doek. Dit jaar nog ging Gooische Vrouwen 2 in première, een vervolg op de bioscoophit uit 2011. Die film wist meer dan 12 miljoen euro in de kassalade te brengen en is daarmee de meest succesvolle film allertijden. Dat record nam het trouwens over van de eerste Gooische Vrouwen-film.

Brein achter de serie is tevens het brein achter Gooische Vrouwen, namelijk Linda de Mol. Ook hebben de series dezelfde producent. Er is ook genoeg aanleiding om een film te maken, volgens ondermeer Waldemar Torenstra, Dirk Zeelenberg en Jeroen Spitzenberger: "er zit een enorme cliffhanger aan het einde van dit vierde seizoen. Nou is natuurlijk de vraag wat daarmee gedaan wordt"

De serie is elke zondagavond om 21:00 te zien bij RTL4.

De cast van Divorce (Foto: RTL)De cast van Divorce (Foto: RTL)