Jochie treft schunnig blok hout aan in PlayStation 4-doos

Wouter (2dope)

Het geloof in de Kerstman heeft voor de 9-jarige Scott Lundy uit het Amerikaanse Massachusetts een flinke deuk opgelopen. Onder de kerstboom lag voor het ventje een PlayStation 4 te wachten, alleen kwam de inhoud niet helemaal overeen met wat hij in gedachten had.

Na een intensieve uitpaksessie kwam Scott erachter dat de PlayStation 4-doos geen PlayStation 4 bevatte, maar een blok hout in de vorm van de populaire console. Alsof deze koude kermis nog niet genoeg was om het tedere kinderzieltje de grond in te trappen, werden er tot overmaat van ramp nog enkele vulgaire illustraties aangetroffen op het houten sculptuur. Naast een afbeelding van een penis en een balzak was de kerstwens "From Cock and Balls, with love" te lezen.

De 'console' was afkomstig van Target, een van de grootste retailers van de Verenigde Staten. Inmiddels heeft de vestiging waar de console vandaan komt lucht gekregen van het nieuws en is de familie Lundy gecompenseerd met een nieuwe PlayStation 4, een exemplaar van Uncharted: The Nathan Drake Collection en een tegoedbon van 100 dollar. Geen onaardige compensatie, alleen heeft dit voorval volgens Scott's moeder het geloof in de Kerstman onomkeerbaar geruïneerd voor de beste knul.