FOK! Wat een weer: overwegend droog

Monique Verlind (DJMO)

Nog een week, en dan zit de vakantie er alweer op. De laatste week van de kerstvakantie is het heel wisselend weer. Vandaag schijnt de zon geregeld en is het overwegend droog. De temperatuur ligt rond de 13 graden en de wind komt uit het westen tot zuidwesten. Aan de kust vrij krachtig, in het binnenland wat matiger. Dinsdag is er meer kans op regen.

Zon op: 08:48 uur
Zon onder: 16:34 uur

Gisteren kreeg ik twee foto's doorgemaild van een trouwe lezer, met een heel leuk berichtje erbij:

Hallo Monique,

Ik heb geen profiel op fok.nl, maar lees wel iedere dag het nieuws op jullie site, en jouw weerberichtjes. Vond het laatst leuk om fotos te zien van Schoorl. Wij gaan hier vaak op vakantie en zijn er vandaag en morgen toevallig ook. Vanmorgen met een zonnetje vertrokken uit het oosten, en vanmiddag helaas met druilerig weer door de duinen in Schoorl aan het wandelen. Onze hond vond de miezerregen niet erg. Die vermaakt zich hier prima.

Groetjes Herm

Schoorlse duinen (Foto: Herm)
Schoorlse duinen (Foto: Herm)

Schoorlse duinen (Foto: Herm)
Schoorlse duinen (Foto: Herm)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1908 vielen in Messina (Italie) meer dan honderdduizend doden als gevolg van een tsunami. 

* In 1975 werd Hilversum 4 geopend door de Veronica Omroep Organisatie, die haar debuut maakte als publieke omroep na haar afscheid als zeezender in 1974.

* In 1981 werd de eerste Amerikaanse reageerbuisbaby geboren.

* In 2008 werd mijjn zoon Jan geboren

* In 1612 nam Galileo Galilei als eerste astronoom de planeet Neptunes waar.