Nederlandse vrouwen geilste ter wereld

Djeez

Nederlandse dames zouden de gelukkigste ter wereld moeten zijn. Maar liefst 58 procent van hen krijgt minstens eens per week een orgasme. De Françaises komen juist het minst vaak klaar.

Het schijnt vandaag Internationale Orgasmedag te zijn, en daarom leek een Franse website het wel een leuk idee om eens te gaan kijken hoe het zit met de orgasmes van de dames. Niet alleen Franse vrouwen werden ondervraagd, maar ook Nederlandse, Spaanse, Amerikaanse, Britse, Italiaanse, Canadese en Duitse vrouwen. In totaal werd ruim achtduizend vrouwen het hemd van het lijf gevraagd.

En wat blijkt nu? Bijna een derde van alle Françaises blijkt goed te kunnen acteren in bed. Want bijna de helft van de Franse vrouwen heeft moeite om klaar te komen. Wij Nederlanders weten wel van wanten, want slechts 28 procent van onze vrouwen komt zeer moeilijk tot een orgasme.

Ook hebben ze de dames maar even gevraagd hoe ze het gemakkelijkst klaarkomen. Maar liefst 80 procent zegt een soppende flamoes te krijgen van masturbatie. Ook penetratie samen met het stimuleren van de clitoris kan de vrouwen wel bekoren. Neem je haar echter snoeihard in de kont, dan komt slechts 36 procent tot een orgasme.