FOK! Wat een weer: deceptie

Monique Verlind (DJMO)

Hoe hard ik gisteravond ook m'n best gedaan heb om een vallende ster te ontdekken, ik heb helaas geen enkele ster naar beneden zien komen. Hopelijk hebben mijn vriendjes van het weerforum meer geluk, al was de verwachting niet erg hoog. 

Het weer van vandaag: bewolkt, nevel en mist. In de ochtend trekt het nog wat open en breekt af en toe de zon even door, maar in de middag krijgen de wolken de overhand terug. In het noorden is het met een graad of 7 koel, het zuiden krijgt het iets warmer met een graad of 10. In de avond kan het gaan regenen. 

In afwachting van de vele vallende sterrenfoto's, plaats ik er maar eens een uit m'n eigen archief. Een paar dagen terug piepte de zon door een smalle spleet in de wolken heen. Het leverde een prachtig schouwspel op, maar helaas: op de foto is het altijd minder mooi dan in het echt. 

Lichtpuntje in donkere lucht (Foto: DJMO)
Lichtpuntje in donkere lucht (Foto: DJMO)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1973 werd homoseksualiteit door de American Psychiatric Association geschrapt van de lijst met geestelijke afwijkingen. 

* In 1939 ging Gone with the Wind in première in Atlanta (Georgia)

* In 1961 werd Adolf Eichmann in Jeruzalem ter dood veroordeeld voor zijn rol in de Holocaust. 

* In 2000 werd de kerncentrale in Tsjernobyl definitief gesloten.