Michael Douglas enthousiast over terugkeer Hank Pym in 'Ant-Man and the Wasp'

Dwayne (D-wayne93)

Dat het vervolg op Marvel’s Ant-Man er komt is al enige tijd bekend, en dat zowel regisseur Peyton Reed als hoofdrolspelers Paul Rudd en Evengeline Lilly terugkeren is ook geen geheim meer. Het tweede avontuur van s ’werelds kleinste superheld heet Ant-Man and the Wasp en krijgt wellicht nog een bekend gezicht in de cast. Michael Douglas heeft namelijk laten weten contact te hebben gehad met Marvel over een terugkeer van zijn personage, Dr. Hank Pym.

Collider sprak met Michael Douglas over de mogelijke terugkeer van zijn personage in Marvel’s filmuniversum, en de acteur bevestigde dat hij telefonisch contact heeft gehad met de filmproducent over de rol van zijn personage in de tweede film. Douglas zei de gedachte om het personage terug te laten keren "geweldig" te vinden en te hopen dat zijn personage deze keer minder "uitleggend dialoog" zal hebben dan in de eerste film. Verder liet hij weten het tijdens de productie van Ant-Man erg naar zijn zin te hebben gehad en fijn heeft gewerkt met de cast en crew. Ten slotte zegt hij het leuk te vinden om betrokken te zijn bij een productie die al een première datum in 2018 heeft. 

Douglas heeft er dus veel zin in, maar een bevestiging vanuit Marvel is er nog niet. Hoe sta jij tegenover een eventuele terugkeer van Dr. Pym in het Marvel Cinematic Universe? Is er genoeg ruimte om het personage verder te verkennen, of is zijn verhaal na Ant-Man wel verteld?

Ant-Man: Paul Rudd en Michael Douglas
Paul Rudd als Scott Lang en Michael Douglas als Dr. Hank Pym in Ant-man