[eSports] Unicorns of Love vervangt Fnatic tijdens IEM San Jose

Stefan Walthie (StefanW)

Nog vijf dagen te gaan en dan begint het prestigieuse Intel Extreme Masters-toernooi in San Jose. Het bijzondere aan dit evenement is, dat de teams voor de League of Legends-competitie door de fans worden gekozen in een online stemronde. Een van de twee Europese teams, Fnatic, zal echter dit jaar, ondanks dat zij de stemming wonnen, niet deelnemen. Zij worden vervangen door de nummer drie van de stemuitslag Unicorns of Love.

Fnatic heeft laten weten haar League of Legends-team terug te trekken wegens medische redenen. Er zijn problemen met de gezondheid van een van de spelers die deelname verhinderen. Om welke speler het gaat en wat de problemen zijn is niet bekendgemaakt.

Met welke line-up Unicorns of Love naar San Jose gaat afreizen is overigens een grote onbekende. Afgelopen zomer verliet jungler Kikis al het team en zeer recent werd bekend dat midlaner PowerOfEvil de overstap heeft gemaakt naar Origen.

Naast Unicorns of love zullen voor Europa Origen, voor Noord-Amerika Team Solomid en Counter Logic Gaming, voor Zuid-Korea Jin Air Green Wings en voor China LGD Gaming gaan strijden om de prijzenpot van 150.000 dollar.