Vrouw on top rijdt piemel in tweeën

Djeez

Een man uit Chongqing heeft deze week een uiterst pijnlijk avontuur beleefd. De vrouw van de Chinees heeft woensdag tijdens een standje cowgirl zijn gele sabel in tweeën gebroken.

Waar men in het noorden op 11 november Sint Maarten viert, beleefden de Chinezen Vrijgezellendag. Op die dag kregen klanten van de webshop Ali Baba hoge kortingen. Omdat de dame in kwestie hier op tijd bij wilde zijn, had zij het alarm van haar smartphone op het middernachtelijk uur ingesteld.

Even voor twaalven had het echtpaar zin in een hete wip. De onbekend gebleven dame besloot eens bovenop te gaan zitten, en zij besteeg de kloppende roede van haar echtgenoot. Net toen ze lekker aan het ketsen waren, ging het alarm af.

De vrouw haastte zich om haar telefoon uit te zetten, maar vergat voor het gemak even dat zij nog op de hoofdcomputer was aangesloten. Er klonk een harde schreeuw van de arme drommel. Hierop bekeken beiden of de loempia van de man averij had opgelopen, maar ze konden niets ontdekken.

Toen de volgende ochtend de man eenmaal wakker werd, sloeg de schrik hem om het hart. Zijn gele, doch paarsgepunte lans, bleek nu helemaal paars te zijn. Ook had het lid inmiddels buitenaardse proporties aangenomen.

Er zat dus niets anders op dan naar het ziekenhuis te gaan. Hier constateerden de artsen dat zijn spelmaspeel was gebroken. De arme Chinees is geopereerd en zal naar verwachting geen blijvende schade overhouden aan het voorval.