Peter Jan Rens betrekt 'droomvilla'

Redactie

Voor Peter Jan Rens is een droom uitgekomen: de oud-presentator bewoont met zijn gezin een villa in de buurt van Culemborg.

"Een jaar lang hebben we op dit huis gewacht, een droom is hiermee in vervulling gegaan", laat Peter Jan weten aan Bekende Buren. Het nieuwe optrekje heeft een woonoppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter en bestaat uit totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. De villa heeft een open woonkeuken en plek voor vier auto's om te parkeren. De huur bedraagt 1150 euro per maand.

In de media werd onlangs gespeculeerd dat Peter Jan, zijn vriendin Virginia en hun dochtertje hun vorige woning, een woonboerderij in Maurik, gedwongen moesten verlaten wegens een geschil met de huurbaas. Rens zegt tegenover Bekende Buren hier niet op in te willen gaan, maar stelt dat ze wel vrijwillig weggingen uit de woonboerderij. "Wat ik wel kwijt wil, is dat het voor onze dochter Djelisa gezonder is om in een huis op te groeien waar geen schimmel is", aldus de voormalig Geef nooit op-presentator.

Peter Jan Rens betrekt 'droomvilla'
Peter Jan Rens betrekt 'droomvilla' (Foto: BuzzE)