Heroes of the Storm krijgt nieuwe content

Pheno

Er zijn drie nieuwe helden in Heroes of the Storm te kiezen. Tijdens de openingsceremonie van BlizzCon 2015 liet de uitgever ook weten dat Arena een nieuwe gamemodus wordt en Towers of Doom in het rijtje van Battlegrounds wordt toegevoegd.

Lunara is een dryade die op afstand schade doet met haar speer, terwijl GreyMane is een weerwolf is. De held die met twee personen wordt bestuurd: Cho’Gall. Zijn ene hoofd is een krijger, terwijl de ander een assassin denkt te zijn. Cho'Gall is niet te koop, alleen mensen met een (virtueel) Blizzcon-ticket krijgen deze. Als je met iemand die Cho'Gall al heeft twee keer samenspeelt krijg je Cho'Gall ook.

Towers of Doom is een nieuwe Battleground waar de Raven Lord en de Grave Keeper de helden willen strikken voor hun doel. In de Battleground staan cores die niet direct door de helden kunnen worden vernietigd, maar door een altaar te claimen in het dorp zijn ze alsnog kapot te krijgen door het afweergeschut van het dorp.

In de Arena komen twee teams tegen over elkaar te staan. Spelers kiezen een van de drie random voorgestelde helden. De mappen zijn klein en als een core vernietigd is, ga je door naar de volgende arena. Diegene die drie keer een arena wint, wint de hele wedstrijd.