Slijngaard verlangt niet terug naar jaren 90

Redactie

Ray Slijngaard brengt deze week zijn biografie uit. Daarin blikt uit terug op zijn succesvolle tijd met 2 Unlimited. Hoe erg hij daar ook van genoten heeft, hij verlangt niet terug naar deze periode. Dat vertelt hij in een gesprek met Metro.

Volgens Ray was het een goede tijd om succes te hebben. "Je kon nog een beetje op avontuur toen. Nu hoef je maar een scheet te laten en het staat op social media." En avontuurtjes komen er genoeg voorbij in het boek. Zo is hij open over zijn vele bedpartners. "Wat zeg je, is Jeroen Pauw met 200 vrouwen naar bed geweest? Ik wel met iets meer", zegt Ray. "Ach joh, ik was begin twintig en in de bloei van mijn leven. Ik wilde feesten."

Slijngaard stopte in 1996 met 2 Unlimited. "In het begin was ik opgelucht dat de trein tot stilstand was gekomen. Even rust", legt de artiest uit. "Daarna ging ik het podium en de aandacht missen." Hij ging dan ook op zoek naar andere uitdagingen en bracht muziek uit als soloartiest. "Maar dan zie je dat het niet zo makkelijk is."

Sinds 2009 treden Ray en zijn 2 Unlimited-wederhelft Anita Doth weer op.

Slijngaard verlangt niet terug naar jaren 90
Slijngaard verlangt niet terug naar jaren 90 (Foto: BuzzE)