Anno 2205 lanceert op pc

Pheno

Om te vieren dat Anno 2205 uit is, heeft Ubisoft een trailer gelanceerd waarin we een lancering zien naar de maan. Het zesde deel uit de strategische citybuilder-serie is verkrijgbaar in de winkel en als digitale download voor Windows pc.

Anno 2205 is ontwikkeld door Blue Byte en neemt je voor de allereerste keer mee naar de maan en de ruimte. In het spel ontwikkel je als speler futuristische steden op aarde, die in staat zijn om missies naar de maan te organiseren om er productiekolonies op te starten. Door het koloniseren van de maan en arctische regio’s en de grondstoffen er te ontginnen om op aarde te gebruiken, zullen je steden zich ontpoppen tot bruisende metropolen. De game gebruikt een Session-modus die spelers toelaat verschillende sessies op zowel de aarde, maan als arctisch gebied te controleren, om zo meerdere regio’s tijdens verschillende gameplaysessies te verbinden.

Anno 2205 is verkrijgbaar in drie edities: de standaard editie, de Gold Edition en de Collector’s Edition. De standaard editie bevat alleen de game. De Gold Edition bevat de game en toegang tot twee uitbreidingspakketten die na release van de game zullen uitkomen. De nieuwe DLC bied je de mogelijkheid om twee extra regio’s, Tundra en Orbit, te ontdekken en zo nieuwe middelen te vergaren om je bedrijf verder te laten ontwikkelen. De Collector’s Edition bevat dit alles en extra items, zoals een poster van de Maan en een exclusief artbook van 60 pagina’s.

De uitbreidingen zullen ook apart te downloaden zijn en onderdeel uitmaken van de Season Pass.