Drew Barrymore blij met tijd in inrichting

Redactie

Drew Barrymore is haar moeder eeuwig dankbaar dat zij haar op 12-jarige leeftijd naar een inrichting heeft gestuurd. De 40-jarige actrice geeft in People Magazine toe dat ze volledig losgeslagen was voordat ze gedwongen werd opgenomen om haar van haar drugs- en alcoholverslaving af te helpen.

"Mijn moeder zei: 'Iemand moet dit aanpakken, ik kan het niet" vertelt Drew. "Ik kreeg een soort militaire training in nederigheid, dankbaarheid en perspectief. Dat had ik allemaal niet. Ik leidde een bizar leven. En zij gaven mij een schop onder mijn kont tot ik, voor het eerst in mijn leven, wist wat 'alstublieft' en 'dank u' betekende. Ik bedank mijn moeder daar nog elke dag voor. Het was het beste dat mij is overkomen."

De actrice nam op 15-jarige leeftijd de 'hele moeilijke' beslissing om met haar moeder Jaid te breken. Jarenlang hebben moeder en dochter geen contact gehad, maar, zo onthult Drew in People, ze zien elkaar nu weer tijdens verjaardagen en vakanties. "We hebben geweldige gesprekken. Voor het eerst wil ik haar in bescherming nemen als ze zich schuldig voelt of in de war is."

Drew Barrymore blij met tijd in inrichting
Drew Barrymore blij met tijd in inrichting (Foto: BuzzE)