Media Markt doet eilanden in de aanbieding

Redactie

De Media Markt gaat onbewoonde eilanden verkopen. Eentje bij New York of voor de kust van Canada. Of een eiland vol palmen en witte stranden in de Caraïben. Wie hiervoor in de buidel wil tasten, kan volgende week terecht bij het jaarlijkse 'Gekkenhuis'-winkelfestijn van de elektronicaketen.

Het winkelbedrijf probeert elk jaar tijdens een speciale actieperiode de aandacht van klanten te trekken met de meest vreemde producten. Zo werd in 2012 een ruimtereis verkocht aan een 18-jarige jongen uit Helmond.

Media Markt legt dit jaar voor de gelegenheid onder meer een gereedschapskist, vaatwastabletten en Lego in de schappen. En klanten kunnen er terecht voor Kip-caravans, een private leaseplan voor de Ferrari California of de nieuwe Fiat 500.

De keten heeft in totaal negen eilanden in de aanbieding, in verschillende prijscategorieën. Zo kan je voor nog geen 11 miljoen euro eigenaar worden van een privégebiedje in de Bahama's. Om de eilanden voor iedereen bereikbaar te maken, maken klanten tijdens het winkelfestijn ook kans om er een te winnen. Volgens een woordvoerster gaat het om een eiland voor de kust van het Canadese Nova Scotia.

Media Markt doet eilanden in de aanbieding
Media Markt doet eilanden in de aanbieding (Foto: ANP)