Lindsay Lohan wil president VS worden

static

Na Kanye West werpt ook Lindsay Lohan zich op als presidentskandidaat voor de Amerikaanse verkiezingen in 2020. De actrice stelde zich vrijdag kandidaat op Instagram, waarop ze een foto plaatste van zichzelf tijdens een jaarlijks galadiner met Witte Huis-correspondenten.

''In 2020 ga ik misschien voor het presidentschap'', schreef de 29-jarige Meangirls-actrice. ''Na hoogte en dieptepunten, #yeswecan, laten we doen." Ze bedankt in het fotobijschrift ook Kanye West en de huidige president Barack Obama en schrijft dat zij haar inspireren een beter mens te zijn.

Lohan, die in 2020 35 wordt, laat niet blijken of ze het Amerikaanse presidentschap serieus ambieert. Wat volgt is een foto van zichzelf met Kanye West. ''Het eerste wat ik doe als president is te zorgen voor de kinderen die lijden op aarde. Koningin Elizabeth heeft me laten zien hoe." Lohan heeft een flink strafblad. Zo werd ze gearresteerd voor onder meer rijden onder invloed, diefstal en drugsbezit. In New York sloot ze in het voorjaar een taakstraf voor roekeloos rijgedrag af.

In augustus kondigde rapper Kayne West aan een gooi te willen doen naar het presidentschap. Hij sprak zich hierover uit tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards.

Lindsay Lohan overweegt president te worden
Lindsay Lohan overweegt president te worden (Foto: BuzzE)