Studentenontgroening = seksfeestje

Djeez

De ontgroening bij studentenvereniging Alpha Tau Omega van de Delta Alpha-tak van de Indiana University is flink uit de hand gelopen. Op internet zijn namelijk beelden opgedoken van een ware orgie. Zo dook een jonge knaap tussen de dampende dijen van een hoertje en befte voor zijn leven.

Alpha Tau Omega (ATO) heeft een reputatie hoog te houden waar het gaat om ontgroeningen. Zo werd de studentenvereniging met meer dan 200.000 leden vijf jaar geleden al eens geschorst wegens een ander schandaal vol drank. Honderden leden mochten toen een andere club zoeken.

En opnieuw is ATO in opspraak geraakt. Op een filmpje van een halve minuut is snoeiharde porno te zien. Zo kunnen we meegenieten hoe een student een vrouwtje beft terwijl tientallen naakte studenten hem aanmoedigen. De betrokken Delta Alpha-tak is hierop door ATO direct verbannen.

Uit eigen onderzoek van de studentenvereniging is gebleken dat het hier een 21-jarige kerel betreft. Hij blijkt al langer te studeren, en is dus geen 'nuldejaars'. Van een ontgroening is volgens hen dan ook geen sprake.

Het filmpje is dus hier te zien. Hieronder enkele screenshots: