Narcist laat vechthond los op ex

MarcusViridis

Narcisme in combinatie met een vechthond kan levensgevaarlijk zijn, blijkt maar weer eens. Een jonge moeder uit Kentucky is nogal toegetakeld omdat een ex-vriendje boos was vanwege een berichtje op facebook.

Meer dan een uur lang is Marilyn Stanley het slachtoffer geworden van iets dat het beste valt te omschrijven als een marteling. Bij het huis van de dader werd ze ontvangen met de nodige klappen op het gezicht en op haar lichaam.

Uit pure angst is ze naar binnen gerend, waarna de 'man' haar naar de slaapkamer dwong. Marilyn had ondertussen een mes te pakken gekregen en probeerde zichzelf daarmee te beschermen. Vlak daarop liet Zachary Gross, haar ex-vriend, zijn hond los op het slachtoffer. Zoals we wel vaker zien bij mensen wiens ego groter is dan hun brein, ging het niet om een chihuahua, maar vanzelfsprekend om een pitbull.

De hond ging volkomen los op Marilyn. Een deel van haar oor werd eraf gerukt en ze verloor door de aanval 80% van haar scalp. Volkomen verdoofd door de pijn werd ze daarna door Zachary voor een spiegel gedirigeerd, want hij wilde haar laten zien dat ze er nu niet meer zo mooi uitzag. Hierbij kon hij het niet laten om haar uit te lachen.

Na de zware mishandeling heeft de beul de resten van haar scalp opgepakt en in een plastic tasje gedaan. Hij heeft haar in zijn auto gegooid om het slachtoffer vervolgens te dumpen in de straat waar haar moeder woont. Zij werd gevonden door haar oudste zus en haar moeder.

Marilyn moet verschillende operaties ondergaan en zal nooit meer haar hebben. Zelf kan ze dat niet allemaal betalen, dus een vriend van haar is een sponsoractie gestart via GoFundMe.

Het ex-vriendje is aangeklaagd voor het houden van een gevaarlijke hond en zware mishandeling.