Tony Hawk Pro Skater 5 heeft wat eigenaardigheden

Oscar.

Vanaf morgen ligt Tony Hawk Pro Skater 5 in de winkel en de eerste probleempjes zijn al aan het licht gekomen. Zo staat nog niet het volledige spel op het schijfje en glitched de game nogal. Tony Hawk Pro Skater5 wordt geplaagd door allerlei problemen.

Zo krijgt het spel al een Day One patch van 7.7GB. Het zal niet de eerste keer zijn dat een game zo’n patch krijgt, maar als het spel op het schijfje maar 4,6GB groot is, dan is dat redelijk opmerkelijk te noemen. Een ander probleem is dat de game ontzettend glitched.

Gamejournalisten die het spel al hebben gekregen en zijn uiterst ontevreden over de collision detection. Skaters verdwijnen in muren en komen uiterst raar neer. In Goat Simulator is dit nog wel leuk, maar in een skategame is het toch wel knullig. Maar misschien is dit het charme van Tony Hawk Pro Skater 5, een game die zichzelf ook niet zo serieus neemt.

Edit: Het schijnt dat de licentie van Tony Hawk Pro Skater eind 2015 verloopt. Dat zou kunnen wijzen dat de release van dit spel een haast klusje is. 

Tony Hawk Pro Skater 5 komt 2 oktober uit voor PlayStation 4 en Xbox One en later op de old-gen consoles.