Justin Bieber werkt met Kanye West

Thom Puiman (Juicyhil)

Justin Bieber en Kanye West hebben elkaar gevonden op muzikaal gebied. Bieber, die werkt aan een nieuw album, heeft met West een aantal nummers opgenomen. De samenwerking bevalt Bieber wel, de songs hebben een 'New York vibe', zegt de Canadese ster in een interview met Clique.

"We hebben wat songs opgenomen voor het album, ik weet nog niet of ze het album halen. Echt cool, echt New York vibe." Justin vervolgt: "Kanye is echt een prater. Zet hem in een kamer en hij begint te praten, ik luister gewoon. Hij heeft heel wat meegemaakt en hij praat niet om het praten, hij heeft echt wel wat te vertellen vanuit zijn hart. Ik luister naar hem want hij is echt slim."

Op de vraag wat hij zou doen als hij president van de Verenigde Staten zou zijn zei Bieber dat hij de problemen met het wapengeweld zou aanpakken. "Ik zou waarschijnlijk voor wapenwetgeving zorgen. "In Canada hebben we geen vuurwapens en er is dan ook geen wapengeweld. Dat is de oplossing, want een wapen is bedoeld voor bescherming maar het eindigt altijd in de handen van een idioot."

Justin Bieber werkt met Kanye West
Justin Bieber werkt met Kanye West (Foto: BuzzE)