Weekendbonussen van GTA Online

Joris

Zoals gewoonlijk na een grote update komt Rockstar ook dit weekend weer met iets speciaals. Exclusieve t-shirts, 50% korting op veel dingen en de 'Social Club Event'-loterij, allemaal voor GTA Online.

Dit evenement duurt van vrijdag (gisteren) tot en met aanstaande zondag. Rockstar wil feestvieren want ze hebben Rockstar Editor gelanceerd voor PS4 en Xbox One, en geeft iedereen die dit weekend inlogt een t-shirt met elke dag een andere opdruk. Ook kun je een Vapid t-shirt krijgen als je mee doet met een van de vijf nieuwe GTA Online-evenementen.

Qua kortingen krijg je 25% af van de prijzen van auto’s zoals de Adder, Insurgent en Zentorno. Daarnaast krijg je 50% korting op de Heavy Sniper, Micro SMG, Carbine Rifle en Minigun en ook op alle soorten kogels die ze verkopen. Verder gunnen ze je ook nog eens 50% korting op vesten, helmen en autobanden. Allemaal kogelvrij uiteraard.

Als laatste heeft Rockstar een loterij opgericht, waar ook Nederlanders aan mee kunnen doen. Hoe? Simpel, je gaat naar dit linkje en logt in op je Social Club-account (of registreert als je nog geen account hebt) en klikt dan rechts onderin op de ‘Enter Sweepstakes’-knop.

Wil je het hele bericht lezen of zien waar je nog meer korting op krijgt? Klik dan hier.

De t-shirts van GTA Online
De t-shirts van GTA Online