Kinderoppas ontslagen om naaktfoto's

Djeez

Irina M. is per direct de laan uitgestuurd. De oppasmoeder in een kinderdagverblijf in het Russische Perm heeft de zak gekregen nadat er expliciete naaktfoto's van haar waren uitgelekt.

Het begon allemaal toen de moeder van een van haar oppaskindjes de foto's tegenkwam op een datingsite. Hierop schreef de vrijgezelle Irina dat ze op zoek was naar een vent.

Na een blik in de wijdopengesperde brievenbus van Irina besloot zij de kiekjes te kopiëren en naar de lokale onderwijsautoriteiten te sturen. "Deze vrouw is een freak", schreef ze. "Zij zou nooit met kinderen mogen werken!"

Volgens Irina is zij genaaid en heeft iemand de foto's bewerkt en online gezet. Ze zegt nooit te hebben geposeerd voor pornografische foto's en heeft de politie ingeschakeld. Hoewel ze haar functie altijd met het grootste plezier en vakkundigheid heeft uitgevoerd, was haar situatie zo onhoudbaar geworden, dat ze was gedwongen ontslag te nemen.

Oh ja, wie hoopt hier een lekkere, jonge oppas te zien, moeten we hevig teleurstellen. Irina heeft namelijk zojuist Sarah gezien, en is derhalve geen lekker wijf meer. Maar voor wie geilt op rijpere vrouwen van 50+, volgt hieronder een naaktfoto: