Sharon Stone (57) gaat weer naakt

Redactie

Sharon Stone toont haar naakte lichaam in het septembernummer van de glossy Harper's Bazaar. In het bijbehorende interview vertelt de 57-jarige actrice blij te zijn met haar lijf. Ze voelt zich 23 jaar na Basic Instinct nog steeds sexy.

"Ik ben me ervan bewust dat mijn achterwerk lijkt op een buidel flensjes, maar ik doe niet mijn best om de mooiste van de wereld te zijn. Op een gegeven moment vraag je jezelf af wat nou echt sexy is? Het is meer dan de hoogte van je borsten. Het gaat om presenteren, plezier en jezelf leuk vinden. Als ik aldoor moet proberen net zo sexy te zijn als in Basic Instinct, zou dat voor ons allemaal erg vermoeiend zijn."

Sharon erkent dat haar lichaam in de loop der jaren is veranderd, zeker nadat ze een beroerte kreeg, wat haar leven veranderde. "Mijn lichaam heeft er twee jaar over gedaan om de interne bloeding die ik had te absorberen. Het voelt alsof mijn hele DNA is veranderd. Mijn hersens zitten op een andere plaats, mijn type lichaam is veranderd en zelfs mijn voedselallergie is anders. Ik ben emotioneel intelligenter geworden. Ik ben nu sterker. En ik kan erg direct zijn. Dat schrikt mensen af, maar dat is hun probleem. Ik heb hersenletsel, zij moeten er maar mee leren omgaan."

Sharon Stone naakt in Harper's Bazaar
Sharon Stone naakt in Harper's Bazaar (Foto: BuzzE)