Djurdjevic weg bij Vitesse

Sjors (Sj0rSz)

Uros Djurdjevic vertrekt met onmiddelijke ingang bij Vitesse. De 21-jarige aanvaller heeft zijn contract met de Arnhemmers vanochtend laten ontbinden, zo meldt Voetbal International op de website. Een belangrijke reden heeft te maken met trainer Peter Bosz.

Djurdjevic zou niet meer samen willen werken met Bosz. De breuk tussen beide partijen is overigens opmerkelijk te noemen, aangezien de Serviër zo'n 300.000 euro per jaar verdiende én nog een contract voor drie jaar had.

Voor de start van het seizoen dacht Djurdjevic, dat hij in aanmerking zou komen voor de positie van eerste spits. Dit werd versterkt na het vertrek van sterkhouder Bertrand Traoré. Niets bleek echter minder waar te zijn, aangezien de technische staf van Vitesse ervoor koos om de 17-jarige Dominic Solanke van Chelsea te huren. Daarnaast werd niet Djurdjevic tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Willem II in de spits geposteerd, maar Milot Rashica.

Roda JC Kerkrade wilde Djurdjevic voor één seizoen huren en ook nog eens 60.000 euro van zijn salaris overnemen, maar daar zag Vitesse vanaf.