Gwen Stefani en Gavin Rossdale gaan scheiden

Redactie

Het 13-jarige huwelijk van zangeres Gwen Stefani en zanger/acteur Gavin Rossdale is tot een einde gekomen. Dat hebben ze in een statement laten waren aan Amerikaanse media.

'Hoewel we samen tot de beslissing zijn gekomen dat we niet langer gehuwde partners zullen zijn, blijven we samen toegewijde ouders om onze drie zonen in een gelukkige en gezonde omgeving op te voeden', schrijven de twee muzikanten. In de aanvraag voor de scheiding geven ze aan dat het huwelijk is stukgelopen op onverenigbare verschillen.

Gwen en Gavin hebben hun aanvragen tegelijkertijd ingediend. Ze zijn het er ook op papier over eens dat ze middels gezamenlijk ouderschap hun kinderen Kingston (9), Zuma (6) en Apollo (1) willen opvoeden. Eerder dit jaar liet Stefani in een interview met Cosmopolitan merken dat ze er zelf van stond te kijken dat haar huwelijk al zo lang stand hield. 'We maken samen zoveel door; het is een wonder dat we zolang samen hebben kunnen blijven.'

De 45-jarige Gwen Stefani brak in 1995 door als leadzangeres van de band No Doubt en begon daarna een solocarrière. De 49-jarige Gavin Rossdale werd in de jaren 90 bekend als zanger van de band Bush. Later ging hij ook acteren in films.
Gwen Stefani en Gavin Rossdale gaan scheiden

Gwen Stefani en Gavin Rossdale gaan scheiden (Foto: BuzzE)