Nieuwe transfersoap bij PSV: Gáston Pereiro

Sjors (Sj0rSz)

PSV en transfersoaps; het lijkt een goed huwelijk te zijn, maar supporters worden er moedeloos van. Na de problemen met Jonathan Reis en Zakaria Bakkali is een nieuwe soap in de maak. Gáston Pereiro gaf een aantal dagen geleden zijn woord aan PSV, maar vooralsnog is er nog geen krabbel gezet.

De oorzaak lijkt bij de zaakwaarnemer van Pereiro te liggen. Paco Casal dreigde vanochtend de deal tussen PSV en de voetballer op te blazen. De oorzaak van alles: geld.

Intussen had PSV alles voor elkaar. De concept-contracten waren akkoord en Pereiro was zelfs al medisch gekeurd. De voetballer had op de Uruguayaanse radio zelfs laten weten, dat de transfer rond was. Niets leek een definitieve overgang nog in de weg te kunnen staan, tot Casal ineens meer geld wilde. Hier konden de Eindhovenaren echter niet mee akkoord gaan.

De hele dag hebben alle partijen met elkaar overlegd. Enige tijd geleden verlieten Pereiro, Casal en ook technisch directeur Marcel Brands het Philips stadion. De Uruguayaan is waarschijnlijk, in afwachting van verdere ontwikkelingen, naar zijn hotel gegaan. Hoe het nu verder gaat, is tot dusver onduidelijk.