Courtney Love voelt zich beter dan ooit

Redactie

Courtney Love mag dan 51 jaar oud zijn, de Amerikaanse zangeres en actrice voelt zich beter dan ooit. Dat vertelt ze aan Harper's Bazaar.

Courtney laat het blad weten dat ze er veel voor doet om zich goed te voelen. "Ongeveer drie á vier jaar geleden heb ik een ommeslag gemaakt. Het begon eigenlijk toen ik besloot mij weer op het acteren te storten en er daarvoor zo goed mogelijk uit wilde zien", aldus Courtney.

"Er zijn veel prachtige actrices die al wat ouder zijn en er toch fantastisch uitzien. Ik wil ook graag bij die club horen." Courtney is overigens niet van plan om zich te laten opereren om er beter uit te zien. "Je ziet wel actrices die iets laten doen en die worden onherkenbaar." Ze volgt liever het voorbeeld van Diane Keaton. "Zij heeft nooit iets laten veranderen en dat vind ik geweldig. En het is sexy."

Zelfvertrouwen
De ex van Kurt Cobain zegt dat ze goed voor zichzelf zorgt. "Ik doe aan yoga en pilates en ik zing veel", aldus Courtney. "Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld als nu en ook mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid."

Love bekent in het interview ook dat ze weer is begonnen met acteren dankzij Sean Penn en zijn rol in de film This Must Be the Place. "Deze film deed iets met mij." Courtney maakte hierop een afspraak met Sean en zijn management. "Zij gaven mij heel wat opdrachten en doelen om aan te werken, dat heb ik in de afgelopen drie jaar gedaan. Ik was vastbesloten om dit voor elkaar te krijgen."

Courtney Love voelt zich beter dan ooit
Courtney Love voelt zich beter dan ooit (Foto: ANP)