Gere (65) heeft relatie met Spaanse van 32

Redactie

Richard Gere heeft een nieuwe vriendin. De Pretty Woman-acteur is de afgelopen week al diverse keren gespot met de Spaanse socialite Alejandra Silva, die maar liefst 33 jaar jonger is dan hij.

Gere (65) en Silva (32) lieten zich vorige week woensdag voor het eerst samen in het openbaar zien bij een filmfestival in de Italiaanse stad Taormina. Maandag vermaakten de filmster en zijn vriendin zich samen op een jacht voor de kust van Sicilië. Op de site van Daily Mail staan foto's van het stel.

Alejandra is de dochter van zakenman Ignacio Silva, een oud-vicevoorzitter van de Spaanse voetbalclub Real Madrid. Een kennis van de blondine vertelt aan ABC dat de twee al meer dan een jaar een koppel zijn. "Ze hebben het geheim kunnen houden voor de media. Maar al hun vrienden weten ervan."

Gere ligt overigens nog in scheiding. De acteur steggelt naar verluidt al een poosje met zijn tweede vrouw Carey Lowell, met wie hij een zoon heeft, over de hoogte van het bedrag dat hij naar haar moet overmaken. In september van 2013 werd bekend dat hun huwelijk na elf jaar was gestrand.