Zaak over kippendiefstal Kunis van de baan

Redactie

Mila Kunis wordt toch niet vervolgd voor een vermeende kippendiefstal in haar jeugd. Dat meldt TMZ. De vrouw die haar daarvan beschuldigt, ziet af van de rechtszaak.

De Oekraiënse zangeres Kristina Karo wilde dat Mila een schadevergoeding van duizenden dollars zou betalen, omdat de actrice 25 jaar geleden een kip van haar zou hebben gepikt. De vogel, die naar de naam Doggie luisterde, was Kristina erg dierbaar. Ze had naar eigen zeggen jarenlang therapie nodig om het incident te verwerken.

Karo vertelde maandag aan TMZ dat ze na gesprekken met haar therapeut heeft besloten Kunis niet aan te klagen. "Ik heb geleerd om de mensen te vergeven die me onrecht hebben aangedaan", zegt ze. "Er is maar één rechter en dat is God. Ik bid voor Mila's ziel en die van Doggie. Ik hoop dat hij rust heeft gevonden in de kippenhemel."

De 31-jarige Kunis was overigens absoluut niet onder de indruk van de aanklacht. Volgens de partner van acteur Ashton Kutcher gebruikte Karo de rechtszaak 'schaamteloos' om aandacht voor haar nieuwe videoclip te krijgen.