'Dave Grohl breekt been tijdens concert' optreden Pinkpop onzeker

Redactie

Dave Grohl heeft zijn been gebroken. Dat gebeurde terwijl de zanger van de Foo Fighters op het podium stond in het Zweedse Heden, schrijft TMZ.

Grohl zou tijdens de show van het podium zijn gesprongen, hierbij kwam hij niet goed terecht en zou hij zijn been hebben gebroken. Toch zong de rocker gewoon verder, al zittend op een stoel en terwijl hij hulp kreeg van een arts. Toen het nummer was afgelopen, moest Dave het helaas wel voor gezien houden. "Ik denk dat ik mijn been heb gebroken, dat denk ik echt. Ik beloof jullie dat wij terugkomen om het concert af te maken. Het spijt mij", vertelde Dave het publiek.

De Foo Fighters spelen zondag op Pinkpop. Het is nog niet duidelijk of het gebroken been roet in het eten gooit voor veel Pinkpoppers die zich verheugen op een concert van de Amerikaanse band.

Update 1.00 uur
Festivalbaas Jan Smeets van Pinkpop liet vrijdagavond aan BuzzE weten dat er constant contact is met het management van de Amerikaanse rockers maar dat er nog geen duidelijkheid is over Grohls toestand. 

Een woordvoerder van het festival liet eerder al weten dat het nog onduidelijk is of de band van Grohl zondag naar Landgraaf komt. "Op dit moment weten we nog niets. Er wordt druk gebeld."