FOK! Wat een weer...Iets minder zon

Stephan (Stephan5)

Hallo beste mensen! Het is alweer een tijdje geleden, maar ik ben nog niet van de aardbodem verdwenen. Het was razend druk op het werk en wat ook een beetje meespeelde is dat het weer in ons land de laatste maanden niet echt motiverend was en is om er actief mee bezig te zijn. Maar ik heb weer wat meer tijd, dus ik kan ook weer wat vaker een weerberichtje plaatsen.

Ook de komende dagen gebeurd er weinig spannends in ons land. We liggen onder invloed van een hogedrukgebied en zeker tot vrijdag zal dat niet of nauwelijks veranderen. Vandaag zijn er dan wel wat meer wolken, maar het blijft droog. Het is wel fris vandaag met maxima van 15 tot 17 graden. Er staat een matige noord-noordoostenwind.

Na vandaag lopen de temperaturen weer even flink op, maar ook nu lijkt dat weer van tijdelijke aard te zijn. Vrijdag lijkt nu nog de warmste dag te worden met temperaturen die tussen de 24 en 29 graden komen te liggen. Dan denk je natuurlijk dat daar onweer van komt, en ja, die kans is zeker aanwezig. Het is echter nog veel te vroeg om daar iets over te zeggen. Duidelijk is wel nu dat ook deze warmte-opstoot geen lang leven is beschoren. Na het weekend lijkt het wederom koel weer te worden. Ik zal het blijven volgen. De weerkaarten zijn nogal grillig deze periode, dus het kan morgen ineens weer anders zijn.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Onweer
Erwin Klein maakte afgelopen vrijdagavond deze prachtige bliksemfoto vanuit de Achterhoek.

Mist
KlapMongeaul zat ook niet stil de afgelopen weken...

Zon
...en maakte weer diverse...

KlapMist
prachtige foto's vanuit de polders rondom Eemnes.