Galerij van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Pheno

Bethesda heeft ons een galerij met artwork van The Elder Scrolls Online gestuurd, om op deze manier meer van de achterliggende wereld uit te leggen. Dus niet alleen plaatjes, maar ook met uileg. Tenminste, als je bekend met The Elder Scrolls, anders blijven er termen nog abracadabra voor de leken die nog nooit van de betoverende wereld van Tamriel gehood hebben.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited komt 9 juni uit op PlayStation 4 en Xbox One. Pc-gamers zijn al een tijdje aan de slag met de nu abonnementloze MMORPG.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

De toegang tot dit rijk vol lava en as, dat geregeerd wordt door de Daedric Prins Boethiah, wordt alleen verleend aan degenen die de Prins van Deceit waardig acht. Hier zoekt ze kampioenen om haar naam te eren door het aanbieden van beproevingen in vechtkunst en overleving. Zeer weinig mensen worden uitgenodigd voor deze grote uitdaging. Nog minder overleven.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Deze gewaden uit de Wise Mage armor-set kan alleen gevonden worden door moedige avonturiers die de Hel Ra Citadel of de Aetherian Archives in durven gaan. Dit magische gewaad helpt de drager door de weerstanden van hun vijand te verminderen, en daardoor de schade te verhogen voor de hele groep door de vijand op spreuken en fysieke aanvallen te trakteren.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Deze Ophidian-wapens zijn alleen te vinden in The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited. Er zijn trials te vinden: de meest moeilijke dungeons in het spel, die ontworpen zijn voor een groep van twaalf spelers. De rode, blauwe en groene getinte secties in de tekeningen geven de drie verschillende gebieden aan die spelers kunnen verven in hun smaak. Dit doe je op een van de kleurstofstations die in Tamriel zijn te vinden.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Het Justice-systeem introduceert Refuges, verborgen ondergrondse locaties die criminelen een veilig onderkomen geven om illegale zaken te verkopen. Deze locaties vindt je in donkere ondergrondse tunnels en laten ook de cultuur doorschijnen in de omgeving. Er zijn meer dan twaalf unieke Refuges, dus als je een tijdje aan het stelen bent geweest dan kun je het hier ergens vast wel kwijt voor wat geld.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

De Alik'r Desert is een zee van zandverstuivingen, misleidend en gevaarlijk, maar met veel verborgen leven. Oude ruïnes komen tevoorschijn bij elke ademhaling van de hete wind, om vervolgens te worden begraven door de volgende. Jonge Redguard moeten als ritueel door deze woestijn gaan om hun uithoudingsvermogen en discipline te testen. Alleen de sterkste overleeft.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

In Tamriel heeft de bovenwereld een grote invloed op de ondergrondse wereld. Hierboven bevindt zich de groene jungle die zijn weg naar de diepte vindt. Het verbergt de gevaren die elk dappere team van avonturiers bedreigen.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Dit zijn de oorspronkelijke concept art voor de Pony Guar en Bantam Guar. Bij het bedenken van nieuwe dieren, vragen de ontwikkelaars zich af "Wat heeft Elder Scrolls Online echt nodig?" En het antwoord was duidelijk: meer soorten Guar! Zoals u kunt zien, de Bantam Guar zijn eigenlijk maar een verre relatie, en zijn waarschijnlijk dichter bij de hagedis-achtige Scuttlers.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

De Mantikora is een hybride beest gemaakt van een gruwelijke mix van monsterdelen, menselijk slachtoffer, en instabiele Nirncrux - meer alchemistische dan magisch van nature, hoewel het component Nirncrux het schepsel krachtige bovennatuurlijke vermogens geeft. Ze zijn handlangers van de Scaled Court en zijn zeer agressief en moeilijk te controleren. Ze rebelleren tegen hun meesters bij al de geringste provocatie.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Dit is een concept voor Nereid, een van de dieren in The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited die visueel geactualiseerd en verbeterd tijdens ons ontwikkelingsproces. De Nereids zijn een ras van watergeesten die vaak worden verward met de nimfen die verschenen in Daggerfall. Ze zijn, in sommige opzichten, het aquatisch equivalent van een Spriggan, maar met een hogere intelligentie en een beter begrip van hun omgeving. Zoals hun uiterlijk doet vermoeden, ze zijn het meest waarschijnlijk te vinden in de buurt van water.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Dit is een afbeelding van een aantal van onze Orc-standbeelden die traditionele Orc-stijl armor dragen. Het standbeeld draagt zware bepantsering vertegenwoordigt een gepantserde Orc-ridder, het medium gepantserde standbeeld staat voor een Orc-boogschutter, en het licht-gepantserde standbeeld toont een Orc-mage.