Moeder brengt kinderen onder bij lijk

Tim (timmmmm)

De slechtste moeder van het jaar-award gaat dit jaar naar een vrouw in Engeland. De vrouw is veroordeeld voor ernstige verwaarlozing, omdat ze haar kinderen dagelijks in een huis liet verblijven waarvan door overheidsinstanties is gezegd dat het een gezondheidsrisico op zou leveren.

De matige moeder liet haar kinderen dagelijks achter bij hun grootouders, die in een huis leven waar menig mens spontaan smetvrees van zou krijgen. Om het allemaal nog erger te maken, lag het lijk van de oom van de arme kinderen in een kamer in het huis al een maand weg te rotten.

Door overheidsinstanties is al eerder tegen de vrouw gezegd dat ze haar kinderen niet naar het huis van haar ouders mocht brengen, omdat het een gezondheidsrisico vormde. De stankoverlast die het huis veroorzaakte werd zelfs zo erg dat de politie ingeschakeld werd. Op bezoek vroeg een agent nog geinend of ze soms een lijk boven hadden liggen. Even later bleek dat serieus het geval te zijn. 

Voor het verwaarlozen van haar kinderen krijgt de vrouw 18 maanden taakstraf opgelegd. De kinderen zijn inmiddels goed terecht gekomen bij hun ándere grootouders en leven hopelijk nog lang en gelukkig. Hieronder een kleine 'sfeerimpressie' van het huis waar de kinderen dagelijks moesten verblijven. Meer foto's vind je in de bron.